"Cavana"

2011-10-18

sponsored links


Vagyis: kávé (caffe), vanília, narancs - na meg persze az elmaradhatatlan klasszikusok, csoki és karamell...
Ha már tartokat és tartlette-eket ígértem, akkor legyen!

Az alap egy mandulás paté sucrée, jó recept és elkészítésmód pl.: itt. Értelemszerûen a liszt felét master mixre cseréltem, a cukrot nyírfacukorra és édesítõre. (8 dkg lisztbõl két pici tortácskát sikerült kihozni).

A süti lelkét a vaníliás (madagaszkárit szereztem Sütisaroktól, itt is nagyon köszönöm, és jelzem, megyek még a házatájára) cukrászkrém adja, amit egy kis házi majdnemcointreau-vel ízesítettem be. 

A tortácska aljára egy réteg csokiganache került, rá egy csokis, mogyis, (nyírfacukorral) kandírozott narancsos,  lisztmentes kekszecske, majd következett a behûtött ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/10/cava...

sponsored links

Keres?s